Presentationstexter och bilder

Här hittar du texter och bilder som du får använda fritt i marknadsföringen av evenemanget som Per Grankvist ska medverka i.


Kort presentation

Per Grankvist är journalist och folkbildare. Hans specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv, något han gör varje vecka för tiotusentals följare i sociala medier.

Han har tidigare skrivit för bland andra Sydsvenskan, Veckans Affärer och SvD, medverkar ofta i radio och tv för att förklara saker och är en populär föreläsare. Per har skrivit flera uppmärksammade böcker - senast Den stora bubblan som handlar om vikten av att ta kontroll över sina sociala flöden för att förstå vad som händer runt omkring oss.

Lång presentation

Per Grankvist är journalist och folkbildare. Hans specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv, något han gör varje vecka för tiotusentals följare i sociala medier.

Han har en lång erfarenhet som journalist och har skrivit för bland andra Sydsvenskan, Veckans Affärer och SvD. Under många år medverkade han varje vecka i Gomorron Sverige i SVT för att kommentera aktuella händelser och fortfarande medverkar han frekvent i radio och tv för att förklara saker.

Per är en eftertraktad föreläsare, känd för sitt sätt att bland allvar och trams för att förmedla nya sätt att se på fenomen i samtiden. Hans specialitet är hållbarhetsfrågor, inte minst hur företag kan tjäna pengar på att ta ansvar - ett område där han räknas om en av de främsta i landet.

Under 2018 utsågs han till årets superkommunikatör av tidningen Resumé för sitt sätt att folkbilda. Han fick också mycket uppmärksamhet för kontot Väljarskolan på Instagram som på kort tid blev Sveriges största konto inför valet, och som under den sista veckan nådde över 120 000 svenskar.

Per har skrivit flera uppmärksammade essäer och böcker - senast Den stora bubblan som handlar om vikten av att ta kontroll över sina sociala flöden för att förstå vad som händer runt omkring oss.


Bilder

Klicka på bilderna för att ladda ner den bild du är intresserad av till din dator. Fotografens namn ska anges vid publicering.